Helt rätt i vinter: Sophie by Sophie

Sophie by Sophie är resultatet av Sophie Gyllenhammars livslånga intresse för ädelstenar, mineraler och lekfulla kombinationer av färger och former. Det finns inget typiskt eller förutsägbart med designen på Sophie by Sophies smycken, utan snarare tvärtom. Det är det oväntade och oförutsägbara som går igenom i alla deras kollektioner, och för varje år som går utforskar de nya sätt att designa smycken och accessoarer.

Favoriten Knot av Sophie by Sophie

Det enda som varit konstant är deras mest populära design, knuten, eller knot på engelska. Knutfamiljen innehåller smycken som är minimalistiskt utformade, med hög detaljrikedom, som symboliserar tillhörande i form av vänskap eller kärlek. Knutfamiljen innehåller allt från fina och klassiska örhängen till lyxigt utsmyckade diamantringar.

Från vardag till röda mattan

Trots att Sophie by Sophie är lekfulla och tar ut svängarna, så blir det aldrig för mycket. Det finns en medveten återhållsamhet i designen som gör att deras smycken vid en första anblick kan se mycket eleganta och klassiska ut, näsan traditionella, samtidigt som en närmare titt avslöjar alla unika detaljer. Det gör att Sophie by Sophie kan bäras i ovanligt många olika sammanhang och passar lika bra till vardag som på fest eller på kontoret.

Trots att Sophie by Sophie bara har funnits i lite mer än 15 år så bärs det redan av modeikoner, kändisar och rentav kungligheter, sida vid sida med anrika märken som Cartier och Bulgari. En av de som väljer Sophie by Sophie är prinsessan Madeleine.

Så hittar du rea på Sophie by Sophie

I likhet med andra exklusiva varumärken så kan det vara en god idé att köpa Sophie by Sophie på rea i första hand, eftersom priserna är relativt höga. Det är i sin tur förstås ofrånkomligt när man designar och tillverkar smycken av hög kvalitet, men likväl har många inte råd att betala fullpris, och inget fel i det.

Fördelen med nätbutiker är att det finns många, vilket leder till mer konkurrens och fler och bättre kampanjer och reor, och så även vad gäller Sophie by Sophie. Om du håller utkik och har lite tålamod så kan du spara så mycket som hälften mot att köpa till fullt pris.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *