Syster P, hetast just nu

Syster P är ett relativt sett nytt varumärke som har slagit stort inom smycken och accessoarer, både i Sverige och utomlands. Märket grundades av systrarna Emma Haegerström och Annikki Schaeferdiek och tar sin inspiration från deras stora intresse för att resa och upptäcka världen.

Resultatet är en omfattande serie av smycken och accessoarer som har en blandning av modern och klassisk, tidlös design, som ofta serveras med en liten unik twist. Genom att hålla konkurrenskraftiga priser är Syster P dessutom tillgängliga för en stor målgrupp, utan att för den sakens skull kompromissa på kvaliteten eller falla i budget-segmentet.

Kollektioner från Syster P

Med tiden har utbudet vuxit och Syster P har idag populära smycken som sträcker sig från halsband och armband till ringar. Särskilt populära nu under det senaste året är deras så kallade Mini Letter-serie. Syster P släpper annars nya kollektioner i samband med att årstiderna skiftar, precis som många klädmärken. Kollektionen för höst och vinter 2020 innehåller en rad vackra och nya produkter som experimenterar med olika färger och former, till exempel örhängen i orientalisk stil utsmyckade med nanokristaller.

Mini Letter – bokstavshalsband från Syster P

Mini Letter är en produktserie som består av minimalistiska smycken med bokstäver. Genom att kombinera olika bokstäver kan man sedan stava sitt namn eller valfritt budskap i exempelvis ett halsband. Mini Letter finns i både solitt silver och i guld på silver. Genom att använda 18 karats guldplätering på en bas av silver istället för solitt guld så har de lyckats pressa priserna samtidigt som smyckena ser extra exklusiva ut. Eftersom den här typen av produkter inte nöts särskilt mycket, till skillnad från armband och klockor, så torde det inte vara någon nackdel för de flesta att man använt plätering istället för solitt guld.

Var hittar jag rea på Syster P?

Syster P har en egen webbshop där du kan handla deras smycken, men de säljs även på många andra ställen på nätet. Även om Syster P själva har en och annan rea eller kampanj så är oddsen större att du hittar deras produkter på rea hos en annan, större nätbutik. Genom vår webbsida kan du hitta de bästa fynden just nu, såväl som utvalda återförsäljare till ordinarie pris.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *